Händelselös vecka & händelserik helg =)

Förra veckan hände inte speciellt mycket måndag - torsdag.. På fredagen däremot firade vi A's mamma med middag, Galenskaparna & After Shaves "30-årsfesten" på Lorensbergs Teatern och övernattning på hotell. På lördagen var både A och jag rätt möra och efter en tur på stan och Hornbach blev det slappa i soffan hemma. Eftersom vi ätit en ordentlig hotellfrukost (två små skålar med fil och müsli, två frallor men leverpastej, två skivor "grovt" bröd med smör, en skiva rostat bröd med marmelad och brie, te, kaffe, 1,5 glas juice och en pepparkaka för min del, kanske något mer för A)
 
Mina "nya" försök att tappa vikt går inte som jag vill, men det är ingen annans fel än mitt eget. Denna vecka tänkte jag starta på nytt och verkligen ge järnet!!
 
Har även funderat på att testa nya saker för att få fart på viktminskningen och då handlar det inte om träningen direkt utan om kosten. Å andra sidan vet jag inte riktigt hur jag ska göra för att ändra kosten då jag inte äter tillräckligt med tex frukost om man ska gå efter Viktklubb. Och det resulterar troligen i att jag blir smågrinig när det är dags för 'fika" innan och efter lunch.
Funderar på att ta hjälp av en dietist eller kostrådgivare alternativt prata med en PT på gymet...
 
Återkommer senare

Gyllensvärdskan

Den här bloggen kommer i första hand handla om mina tankar om kost och träning och allt som hör därtill men även om min vardag med jobb och familj.

RSS 2.0